Rental apartments in the Helsinki area

Furnished and unfurnished rental apartments at reasonable prices Find a new home

Tervetuloa Célinen asiakkaaksi

Céline on perheomistuksessa oleva vuokran- ja kiinteistönvälitysyritys, joka on toiminut vuodesta 1993. Palvelemme pääasiassa yrityksiä ja lähetystöjä henkilökohtaisesti ja olemme valmiita auttamaan teitä kaikissa kysymyksissä koko Helsingissä oleskelunne ajan. Henkilökuntamme on tavattavissa aina toimistoaikoina ja palvelemme asiakkaitamme niin suomeksi, englanniksi kuin ruotsiksi.
Työelämä muuttuu nykypäivänä kovalla tahdilla ja työpaikka voi siirtyä lyhyelläkin varoitusajalla uuteen kaupunkin. Tällaisissa tilanteissa olennaista on uuden asunnon löytäminen nopeasti, että uuteen ympäristöön asettuminen on mahdollisimman sujuvaa.

Autamme asiakkaitamme saattamalla heidän muuttavat työntekijänsä yhteen vapaiden asuntojen kanssa Suur-Helsingin alueella. Tarjoamme asiakkaillemme sekä kauniisti kalustettuja että kalustamattomia vuokra-asuntoja järkevään hintaan. Toimimme välikätenä sekä vuokranantajille, että vuokralaiselle olemalla molempien osapuolien apuna koko vuokrauksen ajan. Haluamme palvella asiakkaitamme aina henkilökohtaisesti, joten olemmekin aina tavattavissa koko vuokrasuhteen ajan.
Kohteemme sijaitsevat pääasiassa Helsingin keskustassa, mutta välitämme myös rivitaloja ja omakotitaloja esimerkiksi Espoosta. Kalustetut asuntomme ovat täysin varustettuja liinavaatteita ja keittiökalusteita myöten, taaten käyttömukavuuden ja muuton helppouden.

Peter Stenberg

CEO Partner

MOBILE: +358 (0)50 352 2996

peter.stenberg@celine.fi

Alexandra Stenberg

LVV AHM Partner

celine@celine.fi

 


LKV AFM, Founder, Partner

Birgitta Wulff

Osoite:

Céline Oy / Ab

Yrjönkatu 32 E 46

FI-00100 Helsinki

celine@celine.fi

Y-tunnus: FI0945467-4

Lähetä viesti:

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti